کشف و ضبط 4 استر چوب آلات جنگلی در شهرستان گنبد کاووس

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=607806کپی به کلیپ‌بورد
 
 
 نیروهای حفاظتی واحد منابع طبیعی و آبخیزداری دلند 4 استر چوب آلات جنگلی در شهرستان گنبد کشف و ضبط کردند
 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان رامیان ؛ یک دستگاه خودرو مزدا حامل 4 استر چوب آلات جنگلی قاچاق از گونه بلوط توسط نیروهای حفاظتی واحد منابع طبیعی و آبخیزداری دلند پس از تعقیب و گریز فراوان در شهر گنبد کاووس توقیف شد.

یدالله رجبلو رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان رامیان گفت: 4 استر چوب آلات جنگلی قاچاق از گونه بلوط توسط نیروهای حفاظتی واحد منابع طبیعی و آبخیزداری دلند کشف شد و خودرو و چوب آلات مذکور به واحد منابع طبیعی و آبخیز داری دلند جهت اجرای قانون پرونده تخلف تشکیل  و جهت بررسی به مراجع ذیصلاح ارسال شد.

 

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.