در این نشست افندی زاده معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی و عابدینی معاون امور استانهای سازمان صداوسیما نیز بصورت وبیماری شرکت داشتند.
این نشست با هدف تعامل بیشتر و استفاده از ظرفیت رسانه ملی در راستای کاهش تصادفات و تلفات ناشی از آن و نیز احصای راهکارهایی برای فرهنگ سازی در این حوزه برگزار شد.
سیدمهدی مهیایی در این نشست اظهار داشت: از مجموع ۸۸۰ نقطه حادثهخیز کشور، ۹۵ نقطه آن در گلستان قرار دارد و از این حیث بعد از استان تهران دارای بیشترین تعداد نقاط حادثه خیز در کشور هستیم.
وی بیان کرد: در ابتدای نوروز امسال، آمار جرحی و فوتی گلستان روبهافزایش بود که بایسیتی تدابیری مناسب برای کاهش سرعت و درنتیجه کاهش آمار مجروحیت و آسیب های ناشی از تصادف در جادههای استان اندیشیده شود.
وی افزود: حضور پررنگ ناوگان و نیروهای راهداری و پلیس و خودروهای سایر نهادهای خدماتی عامل بازدارندهای برای کاهش تصادفات است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای گلستان هم در این جلسه گفت: از تمام ظرفیتها برای ارتقای ایمنی ترددکنندگان و گردشگران استان و نیز اهالی خوب استان استفاده می شود.
وی اظهار کرد: استقرار ۱۱۸ دستگاه از ناوگان راهداری و ۶۳ دستگاه ناوگان دولتی دیگر با تجهیزات کامل کنترل و مراقبت از راه در موارد حادثه خیز و اطلاعرسانیهای مناسب در جهت کنترل و کاهش سرعت خودروها در قالب طرح پویش منفی ۱۰ کیلومتر در راهها از جمله مواردی هستند. انجام شده است.