یک معلول توانمند، مشاور جوان فرماندار مراوه تپه شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=326591کپی به کلیپ‌بورد

یک معلول توانمند، مشاور جوان فرماندار شهرستان مراوه تپه شد. اسماعیل تاجی، فرماندار شهرستان مراوه تپه با صدور حکمی، “نورمحمد پران دوجی” را به سمت مشاور جوان منصوب کرد.

پران دوجی، متولد 1368، معلول جسمی و حرکتی است که به رغم دشواری های ناشی از معلولیت، هم اکنون به فعالیت های اجتماعی و مددکاری و ارائه خدمات به جامعه کم توان مشغول است.

وی در سال گذشته به عنوان معلول نمونه شهرستان از سوی سازمان بهزیستی مورد تقدیر قرار گرفته است.

پران دوجی همچنین در سال های اخیر علاوه بر طی دوره های مختلف آموزشی جانبی، به عنوان مددکار در مجتمع خدمات بهزیستی غیردولتی مشغول به فعالیت بوده است.

یادآور می شود مراوه تپه، شرقی ترین شهرستان استان گلستان است که 60 هزار نفر جمعیت دارد.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.