۵۰۰ اصله نهال در شهر کلاله غرس شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=408615کپی به کلیپ‌بورد

۵۰۰ اصله نهال در شهر کلاله غرس شد

 
به مناسبت روز درختکاری و آغاز هفته منابع طبیعی؛ تعداد ۵۰۰ اصله نهال با حضور فرماندار ،امام جمعه  و مسئولین شهرستانی در محل ورزشگاه شهید آسیابی روستای کوسه غرس گردید.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری; فرهاد شیبک فرماندار کلاله در این مراسم گفت:روز درختکاری و هفته منابع طبیعی فرصتی برای بالا بردن آگاهی‌های عمومی در زمینه نقش موثر و مهم درختان در زندگی بشر است و حفظ و حراست این منبع ارزشمند حیات بر همگان واجب است.
فرماندار کلاله گفت:همه ساله بحران های مختلفی مانند سیل، ریزگردها، کم آبی ،فرسایش خاک و حتی آتش سوزی مراتع و منابع طبیعی منطقه را تهدید می کند که درختکاری نقش مهمی در کاهش پیامدهای این آسیب و احیای طبیعت دارد.
 

۵۰۰ اصله نهال در شهر کلاله غرس شد

۵۰۰ اصله نهال در شهر کلاله غرس شد

۵۰۰ اصله نهال در شهر کلاله غرس شد

۵۰۰ اصله نهال در شهر کلاله غرس شد

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.