۸۳ درصد سهم اشتغال شهرستان کلاله به بار نشسته است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=556832کپی به کلیپ‌بورد

۸۳ درصد سهم اشتغال شهرستان کلاله به بار نشسته است

حمیدی فرماندار کلاله در جلسه اشتغال شهرستان گفت:۸۳ درصد سهم اشتغال شهرستان کلاله به بار نشسته است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری;حمیدی فرماندار کلاله در جلسه ستاد اشتغال شهرستان که در سالن جلسات فرمانداری برگزار گردید;با اعلام این خبر گفت:طی ۱۰‌ماهه گذشته در شهرستان کلاله؛ اسامی ۱۲۵۰ نفر ضمن ایجاد اشتغال پایدار؛ در سامانه رصد اشتغال کشور به ثبت رسیده است.
فرماندار کلاله در ادامه اظهار کرد:۱۲۳ پرونده با مبلغ ۶ میلیارد تومان هم به بانک های عامل ارسال شده که با پرداخت آن بستر اشتغال برای ۱۴۸ نفر ایجاد می شود.
وی خاطر نشان کرد:دولت تدبیر و امید همه بسترهای لازم جهت حل مشکل بیکاری را فراهم کرده است ، و اولویت اصلی ما در ستاد اشتغال شهرستان ایجاد اشتغال می باشد‌
نماینده ارشد دولت در این شهرستان تاکید کرد:بانک ها در پرداخت تسهیلات اشتغالزایی سرعت و دقت داشته، تا این تسهیلات باقی مانده منجر به ایجاد اشتغال در شهرستان گردد.
 
 

۸۳ درصد سهم اشتغال شهرستان کلاله به بار نشسته است

۸۳ درصد سهم اشتغال شهرستان کلاله به بار نشسته است

۸۳ درصد سهم اشتغال شهرستان کلاله به بار نشسته است

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.