کارگاه آموزشی قارچ توبر یا ترافل روز
پنجشنبه۱۹ مهر ۹۷ با حضور مهاجر رییس سازمان جهادکشاورزی استان گلستان و مدیران در سالن قدس سازمان برگزار شد.
مهاجر در این کارگاه آموزشی با بیان اینکه قارچ ترافل (دُنبَلان) نوعی قارچ خوراکی گرانقیمت
و کمیاب است گفت: این قارچ در گونههای مختلف به رنگهای قرمز تیره، خاکستری، سفید،
بنفش و سیاه است و لذیذترین نوع آن دارای پوسته سیاه رنگ است.
وی افزود: قارچ ترافل با بیش از ۱۵ نوع پروتئین و ویتامین نقش مهمی درکاهش قند خون، درمان بیماریهای چشمی، سرماخوردگی، پیشگیری از سرطان و بیماریهای کبد دارد.
مقیمیان محقق و استاد دانشگاه مشهد که در این کارگاه حضور داشت در خصوص کشت و مزایای این قارچ توضیح داد و گفت: خاستگاه اصلی این قارچ کشورهای افغانستان، هندوستان و ایران است.
وی اضافه کرد: این قارچ ، قارچ معمولی نیست و قارچ توبر یا دنبلان زیرزمینی در حقیقت با ارزش ترین قارچ جهان است بسیار مقوی است و بیش تر در رستورانها، صنایع غذایی، تهیه انواع سسها و همچنین در داروسازی استفاده می شود.
وی افزود: قارچ ترافل با بیش از ۱۵ نوع پروتئین و ویتامین نقش مهمی درکاهش قند خون، درمان بیماریهای چشمی، سرماخوردگی، پیشگیری از سرطان و بیماریهای کبد دارد.
مقیمیان محقق و استاد دانشگاه مشهد که در این کارگاه حضور داشت در خصوص کشت و مزایای این قارچ توضیح داد و گفت: خاستگاه اصلی این قارچ کشورهای افغانستان، هندوستان و ایران است.
وی اضافه کرد: این قارچ ، قارچ معمولی نیست و قارچ توبر یا دنبلان زیرزمینی در حقیقت با ارزش ترین قارچ جهان است بسیار مقوی است و بیش تر در رستورانها، صنایع غذایی، تهیه انواع سسها و همچنین در داروسازی استفاده می شود.
نام دستگاه ارسال کننده خبر : جهادکشاورزی
تأیید کننده خبر : کارشناس3