ضرورت اطلاع رسانی و فعالیت های تبلیغاتی در مناطقی که آمار واکسیناسیون پایین تر است

  • ۱۳:۰۲
  • کد خبر: ۴۶۴۸۷۰
  • زمان مطالعه: ۱ دقیقه
  • مدیران ستادی

 مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گلستان با اشاره به اهمیت کار فرهنگی و اجتماعی و اقناع سازی مردم در تکمیل واکسیناسیون کرونا، اظهار کرد که نیاز است در مناطقی که آمار واکسیناسیون پایین تر می باشد، اطلاع رسانی و فعالیت های تبلیغاتی بیشتر باشد.

 فرهاد سمیعی در اولین جلسه کمیته اجتماعی فرهنگی ستاد استانی کرونا که روز سه شنبه برگزار گردید، افزود: با توجه به تجمعات موجود در هیئات و مساجد بواسطه ایام سوگواری اباعبدا… الحسین رعایت بیشتر پروتکل های بهداشتی مورد انتظار است.
در این جلسه به مواردی همچون: وضعیت شیوع و بستری بیماران کرونا در استان، تبلیغات منفی صورت گرفته درفضای مجازی، اطلاع رسانی های صورت گرفته، آمار پایین واکسیناسیون در برخی مناطق، الزام به رعایت بیشتر پروتکل های بهداشتی در تجمعات، واکسیناسیون همکاران، پرداخته شد.

ضرورت اطلاع رسانی و فعالیت های تبلیغاتی در مناطقی که آمار واکسیناسیون پایین تر است

 

ضرورت اطلاع رسانی و فعالیت های تبلیغاتی در مناطقی که آمار واکسیناسیون پایین تر است

لینک کوتاه:

اخبار مرتبط

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.