مدير كل دفتر بازرسي،مديريت عملكرد وامورحقوقي استانداري گلستان منصوب شد

طي حكمي از سوي دكترصادقلو استاندار گلستان “عبدالقدير كريمي ” به عنوان مديركل دفتر بازرسي،مديريت عملكرد وامور حقوقي استانداري گلستان منصوب شد.

در اين حكم آمده است : با توجه به تجربه ،تعهد وتخصص جنابعالي به موجب اين ابلاغ به سمت مديركل دفتر بازرسي ،مديريت عملكرد وامور حقوقي استانداري گلستان منصوب مي شويد. 
اميد است با اتكال به خداوند متعال در انجام امور محوله موفق ومويد باشيد. 
وي نيروي رسمي آموزش وپرورش شهرستان گنبد كاووس و داراي مدرك تحصيلي فوق ليسانس ، استاد دانشگاه پيام نور وآزاد اسلامي مي باشد. 
ازمهمترين سوابق اجرايي او مي توان عضويت رسمي در جهادسازندگي درسالهاي 58 الي 60،معاون آموزشي مديريت آموزش وپرورش گاليكش به مدت 4 سال ،مديرآموزش وپرورش شهرستان گاليكش به مدت 5/4سال و بيش از5 سال شهردار گاليكش بوده است. 
وي نماينده شهرداران استان گلستان دروزارت كشور وسازمان شهرداريهاي كشور و شهردار نمونه وبرتر استان طي چهار سال متوالي معرفي شده است. 
پيش از اين سيد ناصر باقري رامياني به عنوان سرپرست اداره كل بازرسي،مديريت عملكرد و امور حقوقي استانداري از سوي صادقلو استاندار گلستان معرفي شده بود.

لینک کوتاه:

اخبار مرتبط

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.