آغاز عملیات روکش آسفالت مسیر چهار راه سد وشمگیر به یلمه سالیان آق قلا

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=330030کپی به کلیپ‌بورد

آغاز عملیات روکش آسفالت مسیر چهار راه سد وشمگیر به یلمه سالیان آق قلا

 در نهمین روز از ایام الله دهه مبارک فجر،عملیات روکش آسفالت مسیر چهار راه سد وشمگیر به یلمه سالیان با حضور “مهندس میقانی” مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان، “امانگلدی ضمیر” فرماندار،”جواد محمدی راد” بخشدار وشمگیر و “مهندس مهدی ملک” رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان آق قلا آغاز شد.

 به گزارش کمیته ارتباطات و اطلاع رسانی ستاد دهه فجر شهرستان آق قلا،”امانگلدی ضمیر” در حاشیه این بازدید در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی شهرستان گفت:با توجه به بازدید از روستاهای بخش وشمگیر و درخواست عمومی مردم روستاهای آن در خصوص ترمیم و روکش آسفالت این مسیر ، به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفته شد و با رایزنی های صورت گرفته با مسئولین استانی،عملیات روکش آسفالت مسیر فوق به طول 2/5کیلومتر و با اعتبار 3 میلیارد ریال در این ایام مبارک درحال انجام است.

 وی از راه به عنوان یکی از مهمترین زیرساخت ها که نقش اساسی در توسعه دارد یاد کرد و گفت: تمام تلاش خود را در جهت تامین خواسته های مردم و خدمات رسانی در راستای تحقق اهداف دولت “تدبیر و امید” در شهرستان بکار خواهیم بست.

 “ضمیر” بر توسعه راهها و ارائه خدمات مطلوب به مردم تاکید و افزود: یکی از مهمترین پروژه های تاثیر گذار و شاخص در هر جامعه ای برخورداری از راه ارتباطی مناسب و آسفالته است که پیشرفت هر محیطی در اولویت اول داشتن راه مناسب است که اجرای طرح ها و پروژه های دیگر مستلزم اجرای آن می باشد.

آغاز عملیات روکش آسفالت مسیر چهار راه سد وشمگیر به یلمه سالیان آق قلا

 

آغاز عملیات روکش آسفالت مسیر چهار راه سد وشمگیر به یلمه سالیان آق قلا

 

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.