آغاز فصل جدید کاوشهای باستانی دیوار تاریخی گرگان در کلاله

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=301869کپی به کلیپ‌بورد

آغاز فصل جدید کاوشهای باستانی دیوار تاریخی گرگان در کلاله

فصل جدید کاوشهای مشترک باستان شناسی ایران و بریتانیا در مسیر دیوار دفاعی گرگان شهریور ماه سال جاری در قلعه شماره 2 دیوار واقع در روستای گوگجه کلاله آغاز می شود.

محمدعلی سرگزی رئیس اداره میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری در گفتگویی گفت: هیئت بریتانیایی به سرپرستی پروفسور ابرهارد سوئر سال گذشته نیز از مهرماه تا پایان آذرماه در قلعه شماره 2 اقدام به کاوشهای باستان شناسی نموده اند که این روند نیز امسال با قوت بیشتری برای احیا و بازساری این دیوار تاریخی ادامه خواهد داشت .

شایان ذکر است که این دیوار دفاعی از کناردریای خزر در ناحیه گمیشان آغاز شده و تا بیلی کوه در شمال شرق کلاله ادامه می‌یافته‌است.

هم‌اکنون تقریباً تمام این دیوار از میان رفته‌است و تنها بخش‌های کوچکی از آن که در زیر خاک مدفون مانده، باقی است. دیوار تاریخی گرگان پس از دیوار چین (به طول شش هزار کیلومتر)، بزرگترین دیوار دفاعی جهان است .

این دیوار عظیم تاریخی که ۲۰۰ کیلومتر طول دارد در ۲۹ تیرماه سال ۱۳۷۸ به ثبت ملی رسیده‌است .

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.