آغاز كار ساخت اولين مركز توليد ماهيان خاوياري در شرق استان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=499614کپی به کلیپ‌بورد

آغاز كار ساخت اولين مركز توليد ماهيان خاوياري در شرق استان

عمليات اجرايي ساخت اولين مركز توليد ماهيان خاوياري در شرق استان با حضور معاون اقتصادي استاندار گلستان، فرماندار و نماينده مردم كلاله در مجلس شوراي اسلامي، مدير كل شيلات استان و جمعي ديگر از مسئولين استاني و شهرستاني برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي اداره كل شيلات گلستان اين مركز با اعتبار ساخت 40 مليارد ريال، در روستاي محروم يل چشمه شهرستان كلاله احداث مي شود.

اين پروژه داراي  ظرفيت توليد 10 تن گوشت و 200 كيلو خاويار مي باشد كه با راه اندازي آن 30 نفر به طور مستقيم و غير مستقيم مشغول به كار مي شوند.
گفتني است ظرفيت اين مزرعه تا 50 تن گوشت و 1 تن خاويار قابل افزايش است.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.