اتمام عملیات لایروبی و ساماندهی رودخانه های شهرستان رامیان (قره چای – سیاه جوی- دوبرار)

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=498269کپی به کلیپ‌بورد

 مدیر دفتر رودخانه ها و وساحل شرکت آب منطقه ای گلستان از عملیات ساماندهی رودخانه های قره چای – سیاه جوی- دوبرار در شهرستان رامیان به طول 9 کیلومتر خبرداد. 

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان، مهندس شفیعی با اعلام این خبر گفت: عملیات لایروبی و ساماندهی رودخانه های شهرستان رامیان با اعتبار حدود 490 میلیون تومان در طول 9 کیلومتر انجام شده است.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.