احراز هویت ۴۱۶ گلستانی در پیش ثبت نام انتخابات

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=430974کپی به کلیپ‌بورد
احراز هویت ۴۱۶ گلستانی در پیش ثبت نام انتخابات
رئیس ستاد انتخابات گلستان گفت: در چهارمین روز پیش ثبت نام نامزدهای حضور در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان به ۴۱۶ نفر رسید.
به گزارش کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات استان گلستان؛ سیدعلی مهاجر رئیس ستاد انتخابات استان گلستان گفت: در پایان چهارمین روز پیش ثبت نام دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در مجموع ۶ حوزه انتخابی ۴۱۶ نفر در پنجره واحد وزارت کشور به ثبت اطلاعات پرداخته اند.
وی افزود: از این تعداد متقاضی تاکنون۳۷۲ نفر معادل ۸۹ درصد آقایان و۴۴نفر معادل ۱۱ درصد را بانوان تشکیل داده اند.
مهاجر با اشاره به مدارک تحصیلی ثبت شده اظهار داشت: طی ۴ روز گذشته ۱۵ درصد با مدرک دکتری، ۷۲ درصد کارشناسی ارشد، ۳ درصد حوزوی و ۱۰ درصد با سایر مدارک احراز هویت شده‌اند.
رئیس ستاد انتخابات استان تصریح کرد: باتوجه به نزدیک شدن زمان اتمام پیش ثبت نام این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی افرادی که متقاضی حضور در رقابت ورود به مجلس شورای اسلامی را دارند، مراحل ثبت اطلاعات در پنجره واحد وزارت کشور را به روزهای پایانی موکول نکنند.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.