ارائه خدمات توانبخشی به 6 هزار بیمار در هلال احمر گلستان طی 9 ماهه 1400

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=605314کپی به کلیپ‌بورد

ارائه خدمات توانبخشی به 6 هزار بیمار در هلال احمر گلستان طی 9 ماهه 1400

 

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر گلستان گفت:  هلال احمر گلستان در بخش توانبخشی به بیش از 6 هزار بیمار خدمات ارائه کرد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر گلستان، دکتر حمید استیری گفت: هلال احمر گلستان با ظرفیت 7 مرکز فیزیوتراپی، 3 مرکز گفتاردرمانی و 2 مرکز کاردرمانی به بیماران خدمات درمانی با تعرفه نیمه دولتی ارائه می کند. در این راستا 6 هزار بیمار مراجعه کننده به مراکز توانبخشی هلال احمر در 9 ماهه سال 1400 از خدمات درمانی بهره مند شده اند.
معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر گلستان افزود: مرکز پیشگیری، کنترل و درمان سرطان که در ماه های اخیر افتتاح و راه اندازی شده است با ظرفیت 8 تخت ویزیت و کموتراپی بیماران سرطانی تا کنون به بیش از 100 بیمار مراجعه کننده خدماتی با تعرفه نیمه دولتی ارائه داده است.
وی خاطر نشان کرد: مراکز فیزیوتراپی هلال احمر گلستان در شهرستانهای گرگان، گنبدکاووس،ترکمن، بندرگز، گمیشان، آق قلا، مینودشت و مراکز گفتار درمانی در گرگان، ترکمن، کردکوی و مراکز کاردرمانی درشهرستان های گرگان و ترکمن فعال است.

ارائه خدمات توانبخشی به 6 هزار بیمار در هلال احمر گلستان طی 9 ماهه 1400

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.