ارتش مهمترین رکن در حفظ ثبات و آرامش کشور است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=616582کپی به کلیپ‌بورد
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار گفت : ارتش که پاسداری از استقلال و تمامیت ارضی و نظام جمهوری اسلامی را بر عهده دارد، در شرایط پرتلاطم و نا آرام منطقه و جهان ، مهمترین رکن در حفظ ثبات و آرامش کشور است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان ؛ دکتر “محمد حمیدی” در جمع گروهی از اساتید و دانشجویان دانشکده فرماندهی و ستاد ارتش جمهوری اسلامی موسوم به « دافوس » اظهار داشت: ارتش مقتدر جمهوری اسلامی، با برخورداری از سرمایه‌های جوان، خلاق، متخصص، متعهد و کارآمد و با بهره گیری دانش بومی و خود اتکایی توانسته است در زمینه‌های مختلف علمی ـ نظامی ، نیرومندتر از همیشه پله‌های ترقی و پیشرفت را طی نماید

محمد حمیدی در ادامه به تشریح اوضاع سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، امنیتی و همچنین تبیین تهدیدها و فرصت‌های استان گلستان پرداخت و به سئوالات دانشجویان دانشکده فرماندهی و ستاد ارتش جمهوری اسلامی در مورد استان گلستان پاسخ گفت .

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.