ارزیابی عملکرد فرمانداری‌ها باید با حضور میدانی و گفت‌وگوی مستقیم انجام شود

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=628251کپی به کلیپ‌بورد
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان گفت: هدف از بازدیدهای تخصصی از فرمانداری‌های استان، بررسی میدانی عملکردها، ایجاد تعامل مستقیم میان مجموعه استانداری و شهرستان‌ها و رفع موانع و اصلاح فرآیندهای کاری است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری گلستان؛ محمد حمیدی در جلسه ارزیابی عملکرد فرمانداری بندرگز اظهار کرد: این بازدیدها فرصتی برای قدردانی از تلاش کارکنان فرمانداری‌ها و آشنایی نزدیک مدیران کل و کارشناسان استانداری با مسائل، ظرفیت‌ها و دغدغه‌های شهرستان‌ها است.

معاون استاندار با تأکید بر ضرورت هم‌افزایی میان استان و شهرستان‌ها تصریح کرد: فعالیت شوراها، کمیسیون‌ها و کارگروه‌های شهرستانی باید با سیاست‌ها و برنامه‌های استان هماهنگ باشد تا همه بخش‌ها در یک مسیر مشترک برای خدمت‌رسانی بهتر به مردم حرکت کنند.

وی با اشاره به اهمیت ارزیابی میدانی عملکرد فرمانداری‌ها گفت: بررسی واقعی فعالیت‌ها تنها با فرم‌ها و گزارش‌های اداری امکان‌پذیر نیست و حضور میدانی، گفت‌وگوی مستقیم و مشاهده فرآیندها، تصویر دقیق‌تری از عملکرد مجموعه‌ها ارائه می‌دهد و به ایجاد تفاهم، هماهنگی بیشتر و بهبود روندها کمک می کند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان خاطرنشان کرد: در پایان این نشست‌ها، نقاط ضعف و موارد نیازمند اصلاح در حوزه‌های مختلف احصا و برای رفع آن‌ها با همکاری فرمانداری‌ها و دستگاه‌های مرتبط اقدام خواهد شد.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.