ارسال چشم انداز منطقه آزاد اینچه برون به عنوان الگو به مناطق آزاد در شرف تاسیس

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=279445کپی به کلیپ‌بورد

ارسال چشم انداز منطقه آزاد اینچه برون به عنوان الگو به مناطق آزاد در شرف تاسیس

 مدیر پروژه منطقه آزاد اینچه برون اعلام کرد: چشم انداز برنامه های عملیاتی منطقه آزاد تجاری صنعتی اینچه برون جهت بهره برداری و الگو گیری به سایر مناطق در شرف تاسیس تحویل شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان، حمیدرضا قالیباف گفت: در جلسه روز شنبه دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی که به ریاست ترکان و با حضور معاونان و روسای مناطق آزاد تشکیل گردید، چشم انداز برنامه های عملیاتی منطقه آزاد تجاری صنعتی اینچه برون تقدیمی از طرف مدیر پروژه اینچه برون پس از تایید توسط آقای ترکان جهت بهره برداری و الگو گیری به سایر مناطق در شرف تاسیس تحویل شد.

به گفته وی، در این چشم انداز پهنه های مختلف صادراتی، لجستیک، بندر، متالورژی و صنایع مرتبط با نفت و گاز و همچنین صنایع دریا محور با تکیه بر ظرفیتهای آبزی پروری در شرق دریای خزر به عنوان برنامه های اصلی مورد توجه قرار گرفته است.

قالیباف افزود: از دیگر جهت گیریها ی طراحی شده در این چشم انداز میتوان به زیر ساختهای فرهنگی و تأسیس دانشگاه بر اساس تبادلات فرهنگی با کشورهای مشترک المنافع اشاره نمود.

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.