استاندار گلستان با مدیران حوزه عمرانی دیدار و گفتگو کرد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=355655کپی به کلیپ‌بورد

استاندار گلستان با مدیران حوزه عمرانی دیدار و گفتگو کرد

استاندار
گلستان با مدیران حوزه عمرانی دیدار و بر لزوم توجه به مسائل عمرانی استان در شهرها
و روستاها تاکید کرد.
به گزارش
پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان، دکتر سید مناف هاشمی در این دیدار یکی از مهمترین سرفصل های توسعه استان را توجه به مباحث عمرانی دانست و اظهار کرد: باید با استفاده از ظرفیت ها و قابلیت های استان در زمینه های مختلف رشد ایجاد نماییم.
وی افزود: باید تلاش کنیم در دوره فعالیت خود، اقدامات شایسته ای در مسیر توسعه و پیشرفت استان انجام دهیم و کارنامه قابل قبولی را از خود به جا بگذاریم.
لازم به ذکر است در این دیدار که رئیس سازمان برنامه و بودجه استان نیز حضور داشت، معاون هماهنگی امور عمرانی و دیگر مدیران حوزه معاونت عمرانی گزارشی از فعالیت ها و اقدامات خود ارائه کردند.
 استاندار گلستان با مدیران حوزه عمرانی دیدار و گفتگو کرد

 

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.