استاندار گلستان در گردهمایی استانداران سراسر کشور

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=309660کپی به کلیپ‌بورد

استاندار گلستان در گردهمایی استانداران سراسر کشور

 گردهمایی استانداران سراسر کشور صبح امروز آغاز شده و طبق برنامه تا ساعت 17 و 30 دقیقه ادامه خواهد داشت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان در این گردهمایی که دکتر صادقلو استاندار گلستان نیز در آن حضور دارند مقرر شده دکتر ذوالفقاری معاون امنیتی انتظامی وزیر کشور پیرامون ستاد اربعین حسینی، دکتر دین پرست معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزیر کشور در خصوصص اقتصاد مقاومتی به ایراد سخنرانی بپردازند و با استانداران پرسش و پاسخ داشته باشند.

بر اساس برنامه مهندس چیت چیان وزیر نیرو پیرامون بحران آب و سردار هادیان فر رئیس پلیس فتا در خصوص پیشگیری و کنترل آسیب ها و ایجاد محیط سالم و امن در فضای مجازی گزارشی ارائه خواهند کرد.

همچنین در زمان عصرگاهی این نشست کارگر رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گزارشی از فعالیت های این بنیاد و راهیان نور کشور، خانم دکتر امین زاده دستیار رئیس جمهوری در امور حقوق شهروندی گزارشی از حقوق شهروندی و سردار موئدی قائم مقام دبیر کل مبارزه با مواد مخدر کشور گزارشی از شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر ارائه خواهند کرد.

لازم به ذکر است جمع بندی تمام مباحث مطرح شده در گردهمایی استانداران با سخنرانی دکتر رحمانی فضلی وزیر محترم کشور در پایان جلسه انجام خواهد شد.

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.