استاندار گلستان: مدیران برای سهم بودجه‌ای مبارزه با اعتیاد اقدام کنند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=625970کپی به کلیپ‌بورد
استاندار گلستان، در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تأکید کرد که اصول سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی، نظارت و اقدام باید به‌طور جدی اجرا شود تا بتوان پدیده شوم اعتیاد را کاهش داد. او گفت: قریب به ۶۰ درصد زندانیان درگیر مواد مخدر هستند و این آمار نشان‌دهنده ضرورت اقدام فوری است.

علی‌اصغر طهماسبی افزود: که مدیران باید با مطالبه‌گری جدی سهم بودجه‌ای خود را از وزارتخانه‌ها پیگیری کنند و در سطح ملی چانه‌زنی داشته باشند تا برش استانی از برنامه هفتم توسعه محقق شود.
طهماسبی با انتقاد از منفعل بودن برخی مدیران، خواستار بررسی دقیق سهم بودجه استان شد.

استاندار گلستان همچنین وظیفه شهرداری‌ها در جمع‌آوری و ساماندهی معتادان را یادآور شد و گفت: این موضوع باید در ارزیابی شهرداری‌ها گنجانده شود.
او افزود که پیگیری ردیف بودجه برای مراکز نگهداری معتادان از طریق سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و بررسی احکام جایگزین حبس توسط دادگستری از اقدامات مهم در کاهش بار زندان‌هاست.

طهماسبی در پایان با اشاره به کمبود مراکز ماده ۱۶ در استان، تاکید کرد: می‌توان از محل درآمدهای مبارزه با مواد مخدر برای افزایش تعداد کمپ‌ها استفاده کرد.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.