اقتصاد ضعیف و وضعیت نامناسب معیشتی مهمترین عامل وقوع جرم در سطح شهرستان است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=521611کپی به کلیپ‌بورد

اقتصاد ضعیف و وضعیت نامناسب معیشتی مهمترین عامل وقوع جرم در سطح شهرستان است

فرماندار کردکوی با اشاره به اهمیت موضوع زمینه ها و بسترهای مهم جرم و فساد در شهرستان گفت: اقتصاد ضعیف خانوارها وضعیت نامناسب معیشتی اکثریت مردم مهمترین عامل وقوع جرم و فساد در سطح شهرستان است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری کردکوی: ابراهیم قدمنان در سومین نشست پیشگیری‌ از جرم شهرستان که با حضور محمد هاشمیان رئیس دادگستری و حسینی دادستان استان گلستان و اعضای این ستاد در شهرستان تشکیل می شد؛ با بر شمردن برخی از مسائل و مشکلات سطح شهرستان گفت؛ دعوت از سرمایه گذاران علاقمند به سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال برای جوانان و افراد تحصیل کرده یکی از مهمترین راهکارهایی بود که با همدلی و همکاری مجموعه مدیریت شهرستان محقق شد.
وی افزود؛ در سال گذشته با توجه به سهمیه تعیین شده استانی برای شهرستان که ۵میلیارد تومان تسهیلات بود، با تلاش و همت مجموعه مدیران توانستیم ۲۳ میلیارد تومان جذب تسهیلات داشته باشیم و برای ۲۹۷ نفر اشتغال ایجاد شد.    
  

اقتصاد ضعیف و وضعیت نامناسب معیشتی مهمترین عامل وقوع جرم در سطح شهرستان است

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.