انجام 41 ماموریت امدادی در تعطیلات عید فطر گلستان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=540452کپی به کلیپ‌بورد

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر گلستان از انجام 41 ماموریت امدادی در تعطیلات عید سعید فطر خبر داد.

 

 

 

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر گلستان؛سیدرحیم میرکریمی اظهار کرد: از تاریخ 14 خرداد تا 17 خردادماه جاری،  جمعیت هلال احمر هلال احمر گلستان به 41 حادثه در سطح استان امدادرسانی کرده است.

 

 

وی ادامه داد: غالب امدادرسانی‌های انجام شده در جاده بوده اما تمامی تیم‌های امداد جاده‌ای، کوهستان، دریایی، شهری و امداد هوایی در این ایام که تعطیلات بوده به صورت کامل آماده خدمت‌رسانی به شهروندان و مسافران بوده‌اند.

 

 

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر گلستان تصریح کرد: در این مدت به 167 حادثه دیده امدادرسانی شد که 46 نفر توسط آمبولانس‌های جمعیت هلال احمر به مراکز درمانی منتقل شدند.

 

 

میرکریمی گفت: 148 نیروی عملیاتی در این ماموریت‌ها بکارگیری شدند و 50 دستگاه آمبولانس، چهار دستگاه خودروی نجات و سه دستگاه خودروی کمک‌دار سبک نیز در این ماموریت‌ها بکارگیری شد.

 

 

وی در پایان بیان کرد: سامانه تلفنی ندای امداد به شماره 112 هلال احمر به صورت 24 ساعته آماده پاسخگویی است.

 

 

عکس/ آرشیو

 

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.