انجمن مدیران کنترل کیفیت گلستان 6 ساله شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=318305کپی به کلیپ‌بورد

انجمن مدیران کنترل کیفیت گلستان 6 ساله شد

 سومین دوره انتخابات هیات مدیره و بازرس انجمن مدیران کنترل کیفیت گلستان برگزار شد.

 رئیس هیات مدیره دوره اول و دوم این انجمن پیش از شروع انتخابات، به شرح فعالیت ها و اقدامات انجام شده این انجمن برای مدیران کنترل کیفیت پرداخت و با ذکر مواردی که نیاز به مداخله موثر و مثبت مدیران کنترل کیفیت دارد گفت: برای بهبود شرائط مالی و نیز دانش و تجربه مدیران کنترل کیفیت تلاش خواهیم کرد اما ما نیز نیازمند مشارکت مثبت و نقدهای بی حب و بغض برای بهبود کار هستیم.

فرهاد ستوده قدرت گرفتن انجمن کنترل کیفیت گلستان را در درجه اول در گرو اهمیت دادن اعضای آن به این انجمن دانست و گفت: وقتی تمامی مدیران کنترل کیفیت عضو این انجمن باشند و همگی همسو و همراستا با سیاست های این انجمن حرکت کنند، این تشکل تبدیل به نهادی قدرتمند و اثرگذار خواهد شد.

نتیجه رای گیری و انتخابات فرهاد ستوده، سامیرا توکلی، ندا جلالی، مریم شمشیرساز و سمیه مقدم را به عنوان اعضای اصلی و میثم شیرازیان و ساناز عبداللهی را به عنوان اعضای علی البدل هیات مدیره و نیز محمدمهدی معمار کاشانی به عنوان بازرس اصلی و پویه قادریان را به عنوان بازرس علی البدل معرفی کرد.

انجمن مدیران کنترل کیفیت از سال 1389 در گلستان تاسیس شده و تاکنون 2 دوره انتخابات را پشت سر گذاشته است.

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.