انسجام ملی ملت ایران، خنثی‌کننده توطئه‌های دشمن

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=622544کپی به کلیپ‌بورد
مراسم گرامیداشت حماسه نهم دی‌ماه، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت، صبح امروز به‌صورت هم‌زمان در سراسر استان گلستان با حضور اقشار مختلف مردم برگزار شد.

استاندار گلستان در این مراسم با تأکید بر هوشیاری ملت ایران گفت: مردم ایران طی ۴۵ سال گذشته همواره تحولات داخلی و بین‌المللی را رصد کرده‌اند و در بزنگاه‌های حساس، با حضور آگاهانه خود توطئه‌های دشمنان انقلاب اسلامی را خنثی کرده‌اند.

وی با اشاره به جلوه‌های انسجام ملی در مقاطع مختلف افزود: حضور مردم در صحنه‌های سرنوشت‌ساز، از جمله مقابله با فتنه‌ها و ایستادگی در برابر استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی، نشان‌دهنده وحدت و همبستگی مثال‌زدنی ملت ایران است.

استاندار گلستان تصریح کرد: این ملت همواره پایبند به آرمان‌های انقلاب اسلامی، خون شهدا و ولایت بوده و هرگز امام و رهبر فرزانه انقلاب و نظام جمهوری اسلامی را تنها نخواهند گذاشت.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.