انسداد ۲ حلقه چاه آب غیر مجاز در شهرستان گنبدکاووس

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=402752کپی به کلیپ‌بورد

انسداد ۲ حلقه چاه آب غیر مجاز در شهرستان گنبدکاووس

 مدیر منابع آب شهرستان گنبدکاووس از انسداد ۲ حلقه چاه غیر مجاز و صدور ۳ حکم قضایی جدید انسداد چاه در دو ماهه اول سال ۱۴۰۳ در شهرستان گنبدکاووس خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان، سیدعلی حسینی اظهار کرد: با توجه به دستور دادستان شهرستان گنبدکاووس مبنی بر انسداد چاه های آب غیر مجاز که احکام قطعی آنها صادر شده است، با پیگیری مستمر کارشناسان تعادل بخشی آب های زیرزمینی و با همکاری نیروی انتظامی و عوامل دستگاه قضایی در شهرستان گنبدکاووس در حال اجرا است.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.