اهدای ۱۶ هزار بسته معیشتی به همت خیر نیک اندیش و داوطلب گنبدکاووسی

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=484410کپی به کلیپ‌بورد

اهدای ۱۶ هزار بسته معیشتی به همت خیر نیک اندیش و داوطلب گنبدکاووسی

 در ایام با ماه مبارک رمضان، ۱۶ هزار بسته معیشتی به همت خیر و داوطلب گنبدکاووسی میان مردم کم برخوردار و نیازمند استان‌توزیع شد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر گلستان، فرهاد میقانی، در مصاحبه با خبرگزاری صداوسیما گفت: همزمان با ایام ماه مبارک رمضان و با حضور مدیران ارشد استانی و شهرستانی، ۱۶ هزار بسته معیشتی توسط حاج محمد شهرکی خیر نوع دوست و داوطلب گنبدکاووسی اهدا و به مناطق محروم گلستان ارسال شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان افزود:  شعار سازمان داوطلبان حلقه اتصال نیاز نیازمندان و توان توانگران است. باید بر این نکته تأکید کنیم که نیکان خیراندیش همچون حاج محمد شهرکی به عنوان خیر داوطلب، تفسیر حقیقتی و عینی این شعار در خانواده بزرگ هلال احمر هستند.
میقانی خاطرنشان کرد: طرح ملی همای رحمت یکی از طرح های هلال احمر در ماه رمضان است که البته بعد از ورود کرونا در کشور و آسیب به معیشت خانوار های کم برخوردار، تهیه بسته های معیشتی با همت خیرین خداجو و داوطلب در دستور کار اصلی سازمان داوطلبان قرار گرفت.
وی بیان کرد:حاج محمد شهرکی خیر سخاوتمند و داوطلب گنبدکاووسی با اهدای ۱۶ هزار بسته معیشتی نه تنها در گنبدکاووس و شرق استان، بلکه در بسیاری از مناطق محروم گلستان فرهنگ ناب نوع دوستی را ترویج داده است.
 

اهدای ۱۶ هزار بسته معیشتی به همت خیر نیک اندیش و داوطلب گنبدکاووسی

 

اهدای ۱۶ هزار بسته معیشتی به همت خیر نیک اندیش و داوطلب گنبدکاووسی

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.