اولین جلسه شورای مهارت استان گلستان با دبیری اداره کل آموزش فنی و حرفه ای برگزار شد .‏

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=343248کپی به کلیپ‌بورد

اولین جلسه شورای مهارت استان گلستان با دبیری اداره کل آموزش فنی و حرفه ای برگزار شد .‏

به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان گلستان ،با هدف تبیین نقش و جایگاه مهارت و مهارت آموزی و افزایش بهره وری نیروی کار، متمرکز نمودن آموزش های مهارتی مبتنی بر سند توسعه و آمایش سرزمین استان و نیز توانمند سازی نیروی انسانی تحصیل کرده و جویای کار، اولین جلسه شورای مهارت استان گلستان برگزار شد.

بنابراین گزارش این جلسه با مدیریت آقای ربیعی معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار گلستان و حضور مدیران دستگاههای اجرایی استان همچون آموزش فنی وحرفه ای ،تعاون کار و رفاه اجتماعی ، صنایع دستی میراث فرهنگی و گردشگری، صندوق کارآفرینی امید ، آموزش و پرورش و … در سالن جلسات استانداری گلستان برگزار شد .

طرح “مهارت آموزی در محیط واقعی کار” با اهداف :

1-آشنایی با محیط کسب و کار،کسب تجربه و آماده سازی و ایجاد خودباوری در مهارت آموز برای ورود به عرصه اشتغال و کارآفرینی

2- حفظ و پایداری مشاغل سنتی و بومی خصوصاً در صنایع دستی

3- کمک به بنگاههای فعال به منظور شناسایی و جذب نیروی کار مستعد و توانمند

4- کاهش هزینه های جذب و بکارگیری نیروهای فاقد مهارت

5- استفاده از ظرفیت و توان آموزشی عملی بنگاههای اقتصادی به عنوان دستور کار در این جلسه به بحث وبررسی قرار گرفت .

 

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.