اولین جلسه هسته جهادی حمایت از خانواده های زندانیان شهرستان آق قلا برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=607922کپی به کلیپ‌بورد

اولین جلسه هسته جهادی حمایت از خانواده های زندانیان شهرستان آق قلا برگزار شد

صبح امروز دوشنبه 6 ام مرداد ماه،اولین جلسه هسته جهادی حمایت از خانواده های زندانیان در سال جاری به ریاست”امیر شیر توماج”فرماندار و با حضور”حسن نجفی”دادستان عمومی و انقلاب اسلامی و خیرین منطقه در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان آق قلا، فرماندار شهرستان آق قلا در این جلسه به ظرفیت خوب خیرین منطقه در حوزه های مختلف فرهنگی و اجتماعی اشاره کرد و گفت: هدف از تشکیل هسته جهادی در شهرستان،توسعه کمک های معیشتی به خانواده زندانیان بی بضاعت و همچنین ارائه و تامین خدمات تجهیزات حوزه بهداشت و سلامت مددجویان است تا با ایجاد راهکارهای جدید و مناسب در جهت بهبود وضعیت معیشت خانواده آنان،قدم برداشته تا از تالمات آنان کاسته شود.

“توماج”ضمن قدردانی از حمایت های انجمن و اقدامات موثر حمایتی از خانواده مددجویان،افزود:هسته جهادی باید تمام تلاش و همت خود را برای خانواده زندانیان به کار گیرد و در این بین،شان و جایگاه خانواده ها حفظ شود.

گفتنی است در پایان این جلسه آقایان حاج حمید موحد،بردی پور،حلیم بردی ماهری،عبدالجبار تمنی و اراز محمد کر بعنوان اعضای اصلی هسته جهادی حمایت از خانواده های زندانیان شهرستان آق قلا انتخاب شدند.

اولین جلسه هسته جهادی حمایت از خانواده های زندانیان شهرستان آق قلا برگزار شد

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.