اولین جلسه کمسیون امنیت اقتصادی در سال 94 در شهرستان گمیشان برگزار گردید

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=251731کپی به کلیپ‌بورد

اولین جلسه کمسیون امنیت اقتصادی در سال 94 در شهرستان گمیشان برگزار گردید

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان گمیشان، اولین جلسه کمسیون امنیت اقتصادی شهرستان با حضور فرماندار گمیشان، بخشداران، شهرداران، نیروی انتظامی و مسئولین بانکها ودستگاههای اجرایی در فرمانداری شهرستان گمیشان برگزار گردید.

فرماندار گمیشان با اشاره به شعار امسال که از سوی مقام معظم رهبری بنام سال دولت وملت،همدلی وهمزبانی مزین گشته است، خواستار مصداق عمل این شعار در همه امورات برای ارائه خدمات به مردم از سوی مسئولان و مدیران شد.

نماینده عالی دولت در شهرستان گمیشان اظهار داشت: باید بسترهای لازم برای امنیت سرمایه گذاران را تامین نمائیم تا سرمایه گذاران بتوانند با امنیت پایدار و رغبت بالا در فعالیتهای اقتصادی شهرستان و منطقه نقش آفرینی نمایند.

فرماندار گمیشان تاکید نمود: در کمسیون امنیت اقتصادی معضلات شناسایی و راهکارههای اجرایی در نظرگرفته شود.

وی افزود: در سال 94 رویکرد ما در تقویت فعالیتهای بانکی،استقرار ادارات باقی مانده،نظارت وکنترل وهماهنگی های اقتصادی بهتر و بیشتر خواهد شد.

در ادامه هریک از اعضا گزارشی از روند کاری خود ارائه نمودند.

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.