اولین شرکت هواپیمایی گلستان تاسیس می شود

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=422328کپی به کلیپ‌بورد

  اولین شرکت هواپیمایی گلستان تاسیس می شود

با پیگیری‌های مجدانه و حمایت‌های دکتر زنگانه، اولین شرکت هواپیمایی استان گلستان تا پایان سال جاری توسط بخش خصوصی تاسیس و راه اندازی خواهد شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان ، در جلسه دکتر زنگانه استاندار با کاپیتان محمدی‌بخش معاون وزیر و رئیس سازمان هواپیمایی کشور موضوعات مربوط به توسعه بخش هوانوردی استان گلستان توسط بخش خصوصی در آینده نزدیک مورد بحث و بررسی کارشناسی قرار گرفت.
همچنین با توجه به ظرفیت‌های ویژه استان گلستان در حوزه طبیعت‌گردی و گردشگری و در راستای اشاعه فرهنگ هوانوردی عمومی مقرر گردید در فرودگاه کلاله در شرق استان و با سرمایه گذاری بخش خصوصی و مساعدت و موافقت رییس سازمان هواپیمایی کشوری شاهد حضور پررنگ گردشگران و علاقمندان به فعالیت‌های هوانوردی و ورزش‌های هوایی باشیم.
لازم به ذکر است شرکت فرودگاه های استان یکی از مجموعه های فعال در سطح کشور است و از فرودگاه بین المللی گرگان پروازهای داخلی و بین المللی صورت می گیرد و در دولت سیزدهم افزایش پروازها ، توجه به کیفیت مورد توجه بوده است.

  اولین شرکت هواپیمایی گلستان تاسیس می شود

 

  اولین شرکت هواپیمایی گلستان تاسیس می شود

 

  اولین شرکت هواپیمایی گلستان تاسیس می شود

 

  اولین شرکت هواپیمایی گلستان تاسیس می شود

 

  اولین شرکت هواپیمایی گلستان تاسیس می شود

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.