ایجاد فضای کاری مناسب جهت همکاران وظیفه ای است که منجر به رضایت مراجعین خواهد شد.

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=317111کپی به کلیپ‌بورد

ایجاد فضای کاری مناسب جهت همکاران وظیفه ای است که منجر به رضایت مراجعین خواهد شد.

 به گزارش روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان گلستان ، دکتر احمد نصرتی مدیر درمان تامین اجتماعی استان درحاشیه حضور تیم کارشناسی مدیریت درمان در درمانگاه یادگار امام (ره) کردکوی با بیان این موضوع گفت : هر چقدر که ما تلاش نماییم و شرایط کاری همکاران را تسهیل کنیم و رضایت و انگیزه آنان را ارتقاء دهیم می توانیم انتظار داشته باشیم که رضایت ارباب رجوع ارتقاء یابد.

 دکتر سید احمد میر مجیدی رئیس درمانگاه یادگار امام (ره) کردکوی نیز با استقبال از حضور تیم کارشناسی در آن مرکز درمانی ، بازنگری فرایندها درقالب بازدید را همواره موجبات توسعه وارتقاء دانست .

وی افزود : حضور تیم های کارشناسی وبازدید سبب همراهی بیشتر ستاد مدیریت درمان استان با طرحهای مراکز شده و باعث تسریع امور می شود، همچنین با توجه به اینکه این تیم در کل مراکز درمانی استان حضور می یابد موجب یکسانی خدمات در سطح استان نیز شده و کمبودها ومشکلات مراکز بهتر نمود پیدا می کند.

گفتنی است درقالب بازدیدهای نوین که توسط معاونت درمان سازمان تامین اجتماعی پایه ریزی شده است تیم کارشناسی مشتمل بر کارشناسان حوزه های درمانی بر اساس گانت چارتی درمراکز درمانی حضور یافته و از این مراکز بازدید به عمل می آورند.

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.