بارش 129 میلی متری باران در داشلی برون پی بارش های اخیر

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=438118کپی به کلیپ‌بورد

 

رئیس گروه مطالعات آبهای سطحی شرکت آب منطقه ای گلستان از بارش 129 میلی متری باران در پی بارش های اخیر از سه شنبه 16 خرداد تا صبح شنبه 20 خرداد در ایستگاه داشلی برون در حوضه اترک خبر داد و گفت: حدود ۱۲۷ میلی متر از این میزان بارش طی بعد از ظهر جمعه لغایت بامداد شنبه و در بازه زمانی حدود ۱۱ ساعت در این ایستگاه صورت گرفته است.
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان، دکتر ایمان کریمی راد اظهار کرد: طی این مدت در حوضه آبریز «خلیج گرگان» در ۲ ایستگاه باران سنجی موجود به نام‌های «باغو» و «وطنا» ۶۹.۵ و ۳۲.۷ میلیمتر باران بارید.
وی بیان کرد: در حوضه های آبریز «قره‌سو» و «گرگانرود» ایستگاه های  «کردکوی» و  «ارازکوسه» به ترتیب با 47.9 و ٧٣ میلی متر بیشترین بارش را به ثبت رسانده اند.
وی همچنین افزود: سایر ایستگاه ها با مقادیر بارش قابل توجه در حوضه آبریز «گرگانرود» عبارتند از: «آق قلا» 44، «محمد آباد کتول» 48، «قزاقلی» 53.5، «گنبد» 60، «رامیان» 55.5، «نوده» 60.3، «مینودشت» 71، «گالیکش» 60.5 میلی متر.
کریمی راد بیان کرد: در ایستگاه «شاهکوه» که تنها ایستگاه باران سنجی واقع در حوضه آبریز «نکارود» در محدوده استان گلستان می باشد، مجموع بارش ثبت شده در سامانه اخیر به ۱۹ میلیمتر رسیده است.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.