بازدید از بزرگترین کارخانه بسته بندی استان گلستان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=330402کپی به کلیپ‌بورد

بازدید از بزرگترین کارخانه بسته بندی استان گلستان

 به گزارش روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان گلستان طی برنامه ای مشترک ، دکتر احمد نصرتی مدیردرمان تامین اجتماعی استان گلستان به همراه عرب رئیس شعبه تامین اجتماعی شهرستان کردکوی از کارخانه بهاران پیمان گلستان که عصرروز گذشته با حضور دکتر نوبخت معاون رئیس جمهور در شهرک صنعتی ایلوار کردکوی افتتاح شد، بازدید کردند.

دراین بازدید دکتر نصرتی وعرب از زحمات یوسفی سهامدار اصلی این شرکت قدردانی نموده و برای او آرزوی موفقیت نمودند.

دکتر نصرتی دربازدید از این واحد خدماتی گفت : حرکت به سوی ایجاد اشتغال برای جوانان این مرزو بوم حرکتی جهاد گونه است و درشرایط فعلی که کشور از وجود جوانان بیکار رنج می برد ارزش کار شما بیشتر و مضاعف است.

دکتر نصرتی تاکید کرد که تامین اجتماعی درشرایطی می تواند به حیات خود ادامه دهد که وضعیت اشتغال درکشور درمدار رونق باشد و در غیر اینصورت این سازمان بزرگ نیز با مشکل عدم تناسب منابع و مصارف روبرو خواهد شد.

شرکت بهاران پیمان گلستان بزرگترین کارخانه بسته بندی و سردخانه چند منظوره در استان گلستان میباشد که با اعتباری بالغ بر 330میلیارد ریال ساخته شدو با حضور دکتر نوبخت معاون رئیس جمهور و مسئولین استانی وشهرستانی درقالب طرحهای دهه فجر استان افتتاح شد.

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.