بازدید از درمانگاه شهدای گلستان آزادشهر

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=327010کپی به کلیپ‌بورد

بازدید از درمانگاه شهدای گلستان آزادشهر

 به گزارش روابط عمومي مدیریت درمان تامین اجتماعی استان گلستان ، دکتر حسین پور معاون مدیر درمان تامین اجتماعی استان گلستان در راس هیاتی از درمانگاه تخصصی شهدای گلستان آزادشهر بازدید کرد.

دراین بازدید که رئیس بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) گنبد کاووس و جمعی از کارشناسان ستاد مدیریت درمان استان حضور داشتند ابتدا دکتر نجفی رئیس درمانگاه عملکرد 9 ماهه مرکز را ارائه کرد و سپس دکتر حسین پور درخصوص خدمات آن مرکز مطالبی را بیان کرد.

وی طی سخنانی در خصوص رعایت طرح تکریم ارباب رجوع و تسریع در فرایندهای اجرایی درمانی تاکید کرده و افزود : مراجعینی که با شرایط خاص بیماری و یا کهولت سن مراجعه می کنند باید دراولویت قرار گیرند و خدمات سریع تری را دریافت نمایند.

دکتر صاحب جمعی رئیس بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) گنبد کاووس نیز ضمن تقدیر از فعالیتهای درمانگاه آزادشهر ، اعلام آمادگی نمود که درحد توان پزشکان متخصص مورد نیاز شهرستان را از بیمارستان جهت حضور دردرمانگاه هماهنگ نماید.

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.