بازدید دبیر ستاد انتخابات استان به همراه مدیرکل حراست استانداری از فرمانداری های بندرگز و گمیشان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=500469کپی به کلیپ‌بورد

 دبیر ستاد انتخابات استان به همراه علی جوان مدیرکل حراست استانداری با حضور در فرمانداری های بندرگز و گمیشان، ضمن عرض خداقوت و خسته نباشی به عوامل اجرایی انتخابات از روند آماده سازی و تمهید مقدمات انتخابات دوره دوم مجلس شورای اسلامی در حوزه غرب استان بازدید نمودند.

 به گزارش روابط عمومی دفتر امور سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری گلستان، دبیر ستاد انتخابات استان در بازدید از فرمانداری های بندرگز و گمیشان گفت: استان گلستان و ٤ حوزه انتخابيه در غرب استان آماده برگزاري انتخابات سالم و قانوني مي باشند.
دبیر ستاد انتخابات استان گفت: فعاليت تبليغاتي کاندیداها از ساعت 8 صبح فردا به اتمام می رسد و هرگونه فعاليت عمومي تبليغاتي و برگزاري كارناوال و تجمعات ممنوع مي باشد.
وی اظهار کرد: انتخابات به صورت تمام الكترونيك برگزار و نتيجه انتخابات در اسرع وقت پس از پايان زمان اخذ راي اعلام خواهد شد.
ملک حسینی افزود: به جهت اينكه به احتمال زیاد، زمان اخذ رأي تمديد نخواهد شد لذا از همه واجدين شرايط درخواست داريم در ساعت هاي ابتدايي شروع اخذ راي در پاي صندوق ها حاضر شوند.
 

بازدید دبیر ستاد انتخابات استان به همراه مدیرکل حراست استانداری از فرمانداری های بندرگز و گمیشان

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.