بازدید فرماندار مینودشت از مراکز خرید گندم در شهرستان مینودشت

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=343103کپی به کلیپ‌بورد

بازدید فرماندار مینودشت از مراکز خرید گندم در شهرستان مینودشت

اسرافیل وزیری فرماندار مینودشت از مراکز خرید گندم در این شهرستان بازدید کرد .

در این بازدید که روسای اداره جهاد کشاورزی و سازمان تعاون روستایی حضور داشتند نحوی خرید مورد بررسی قرار گرفت. در حال حاضر سه مرکز خرید گندم، انبار القجر، قلعه قافه و دوزین فعالیت می کنند که تا کنون در سطح 5100 هکتار برداشت گندم 4758 تن خریداری شده است که کشاورزان علاوه بر انبارها ی در نظر گرفته شده محصول خود را به سیلو و تجار نیز تحویل می دهند.

شهرستان مینودشت 21000 هکتار سطح زیر کشت گندم دارد که 65 % آن در بخش کوهسارات و قلعه قافه و 35 % آن در پایین دست و محدوده شهر می باشد .

بازدید فرماندار مینودشت از مراکز خرید گندم در شهرستان مینودشت

بازدید فرماندار مینودشت از مراکز خرید گندم در شهرستان مینودشت

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.