بازدید فرماندار گمیشان از روند آبرسانی به روستاهای مرزی

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=461741کپی به کلیپ‌بورد

بازدید فرماندار گمیشان از روند آبرسانی به روستاهای مرزی

سقلی فرماندار گمیشان با همراهی رضوی مدیر آب و فاضلاب شهرستان از روند آبرسانی به روستای قلعه جیق کوچک بازدید نمودند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری گمیشان”امید سقلی” فرماندار گمیشان در حاشیه بازدید از روستای قلعه جیق کوچک از توابع بخش مرکزی شهرستان گمیشان در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما گفت: ما در شهرستان گمیشان هر ساله شاهد قطعی آب بودیم که امسال با اقداماتی که در حوزه آب در این شهرستان انجام گردید 8000 خانوار از 8500 خانواری که دارای مشکلی قطعی آب بودند مشکل آنها رفع گردید.
وی بیان داشت: در روستاهای مرزی این شهرستان خصوصاً روستای قلعه جیق کوچک و قلعه جیق بزرگ کاملاً مشکل حوزه آب آنها هنوز برطرف نشده است که برای رفع مشکل به صورت مرتب آب رسانی با تانکر در حال انجام می باشد.
وی افزود: در حال برنامه ریزی برای حفر چاه برای این روستاها می باشیم که با عملیاتی شدن چاه های جدید مشکل این روستاها نیز رفع خواهد شد.

 

بازدید فرماندار گمیشان از روند آبرسانی به روستاهای مرزی

 

بازدید فرماندار گمیشان از روند آبرسانی به روستاهای مرزی

 

بازدید فرماندار گمیشان از روند آبرسانی به روستاهای مرزی

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.