بازدید هیات رییسه سازمان نظام مهندسی ساختمان از دفاتر نمایندگی گنبد و علی آباد کتول

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=243278کپی به کلیپ‌بورد

  هیات رییسه سازمان نظام مهندسی ساختمان استان گلستان گلستان در دفتر نمایندگی شهرستانهای گنبد کاووس و علی آباد کتول حضور یافتند. 

به گزارش روابط عمومی سازمان در این جلسات که به منظور بازدید و بررسی عملکرد این دفاتر صورت گرفت مسایل و مشکلات موجود در صنعت ساختمان به خصوص در این دو حوزه مورد بررسی قرار گرفت.

در این نشست ها که به صورت جداگانه برگزار شد، رییس سازمان با اشاره به وضع موجود و لزوم عبور از آن گفت: باید همه مدیران و دفاتر سازمان برای گذر از این بحران تلاش نمایند.

عبدالجلال ایری افزود: دفاتر نمایندگی در واقع بازوهای اجرایی سازمان در استان هستند و ارائه خدمات به موقع و مناسب و البته قانونی از سوی آن ها وجهه سازمان را ترمیم می کند.

وی تاکید کرد: برای برون رفت از وضع فعلی باید برنامه محور و قانونگرا بوده و از حاشیه ها دوری کنیم.

نائب رییس اول نظام مهندسی ساختمان نیز در این نشست ها گفت: به دلیل رکود در صنعت ساخت و ساز اوضاع مالی سازمان وضع مناسبی ندارد و باید سعی شود تا مشکلات موجود به نوعی مرتفع شود.

سید مجتبی موسوی تاکید کرد: دفاتر باید در اجرای مناسب قوانین بسیار دقت نمایند. وی افزود: هیات مدیره تمام تلاش خود را در اعتلای نظام مهندسی ساختمان و دفاتر نمایندگی انجام خواهد داد.

در این دو جلسه بر استقلال دفاتر نمایندگی به ویژه در شرق استان، تدوین منشور خدمات متقابل مردم و نظام مهندسی ساختمان، شناسایی نقاط ضعف سازمان و بیان راه حل ها و … تأکید شد.

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.