بازسازی کامل 5 ایستگاه آب سنجی استان گلستان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=288156کپی به کلیپ‌بورد

بازسازی کامل 5 ایستگاه آب سنجی استان گلستان

ایستگاههای آب سنجی زرینگل، سرمو، رامیان نوده و قزاقلی که در وقوع سیلاب 8 خرداد ماه 1393 آسیب کامل دیده بودند، بازسازی شدند.
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای استان، مدیر دفتر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقه ای استان گفت: بارش سنگین بعد از ظهر روز 8 خرداد ماه 1393 در ارتفاعات استان گلستان باعث وقوع سیلاب در سر شاخه های رودخانه گرگانرود گردید، به طوری که سیلاب در رودخانه های زرینگل، سرمو، نوده و رامیان در طی دوره آماری ثبت شده دارای رتبه یک بود و باعث تخریب کامل ایستگاه ها ی مذکور گردید.
مهندس فراز جو بیان کرد: با استفاده از اعتبارات عمرانی شرکت آب منطقه ای گلستان در سال 1394 نسبت به باز سازی ایستگاه های مذکور اقدام شد که بازسازی کامل آن ها به پایان رسید و در سال آبی 95-94 مورد استفاده قرار می گیرند. 
 وی افزود: ايستگاه هاي آب سنجي و يا هيدرومتري به منظور بررسي حجم آبدهي رودخانه ها ، تعيين رسوب معلق و رسوب بستر و كيفيت فيزيكي و شيميايي آب تاسيس مي شوند . اين ايستگاه ها با توجه به تجهيزات موجود در آنها به 4 گروه تقسيم مي شوند.در ايستگاههاي درجه يك ، اشل ، ليمنيگراف و پل تلفريك يا ساختماني براي اندازه گيري سيلاب وجود دارد . در ايستگاه هاي درجه دو،  اشل و پل تلفريك يا ساختماني و در ايستگاه هاي درجه سه ، اشل و ليمنيگراف و در ايستگاه هاي درجه چهار تنها اشل وجود دارد.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.