باید از همه ظرفیت‌ها برای احداث مسکن محرومان استفاده کرد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=454079کپی به کلیپ‌بورد

باید از همه ظرفیت‌ها برای احداث مسکن محرومان استفاده کرد

معاون استاندار و فرماندارویژه گنبدکاووس روز چهارشنبه در جلسه انجمن خیرین مسکن ساز حساب ۱۰۰ امام (ره) گنبدکاووس با مثبت دانستن تغییر اساسنامه و ترکیب هیات امنای انجمن خیرین مسکن ساز حساب ۱۰۰ امام از شهریور امسال گفت: ترکیب جدید باید در این شهرستان باتوجه به تنوع اقوام و مذاهب، بومی سازی شود و از همه ظرفیت‌ها برای احداث مسکن محرومان استفاده کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی روابط عمومی فرمانداری ویژه گنبدکاووس ، مهدی دهرویه با بیان اینکه نیکوکاران و مردم شیعه و اهل سنت گنبدکاووس همراهی خوبی با ادارات و نهادها برای انجام کارهای عام المنفعه دارند، اضافه کرد: برای اجرای نهضت ملی مسکن در این شهرستان تاکنون ۱۴۸ هکتار زمین شناسایی شده که برای ۸۰ هکتار آن سند مالکیت صادر شده است.
دهرویه ادامه داد: برای موفقیت در طرح احداث مسکن نیازمندان در گنبدکاووس تلاش خواهیم کرد از همه ظرفیت‌های اداری، خیرین و مردم شهرستان استفاده شود.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.