برای حضور پرشور و حداکثری جدیت لازم و نقش موثر و فعالی را ایفا کنید

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=608148کپی به کلیپ‌بورد

برای حضور پرشور و حداکثری جدیت لازم و نقش موثر و فعالی را ایفا کنید

 ششمین جلسه شورای اطلاع رسانی استان گلستان با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گلستان و اعضا شورا در روز شنبه ۲۶ بهمن ماه تشکیل شد. 

این جلسه با موضوع بررسی مصوبات جلسات قبل، ارائه پیشنهاد های کاربردی اعضا شورا در خصوص سیاست گذاری فضای اطلاع رسانی استان در ایام انتخابات و آموزش های کاربردی به اصحاب رسانه در دفتر معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گلستان تشکیل شد.

عبدالرضا چراغعلی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گلستان و رییس شورای اطلاع رسانی گلستان ضمن اعلام گزارشی از آخرین وضعیت انتخابات در استان گلستان، گفت: هم اکنون ۲۱۷ نفر در رقابت انتخاباتی حضور دارند باتوجه  به افکار سنجی ها و میزان رقابت ها در سطح شهرستان های اعضای شورای اطلاع رسانی استان باید به روز باشند و  برای حضور پرشور و حداکثری  جدیت لازم  داشته و نقش موثر و فعالی را ایفا کنند.
چراغعلی با تاکید بر اینکه کلیه فعالیت های انتخاباتی کاندیداها رصد می شود، اظهار کرد: هرگونه جانبداری و استفاده از ظرفیت های دولتی دستگاه ها و سازمان ها تخلف است و با جدیت مورد بررسی قرار می گیرد.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.