برگزاری مراسم تجلیل از کشاورزان و باغداران شهرستان گمیشان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=460683کپی به کلیپ‌بورد

برگزاری مراسم تجلیل از کشاورزان و باغداران شهرستان گمیشان

  مراسم تجلیل از کشاورزان و باغداران شهرستان گمیشان با حضور سقلی فرماندار گمیشان، کرنژادی مدیر جهادکشاورزی شهرستان و کشاورزان و باغداران در جهاد کشاورزی سیمین شهر برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری گمیشان سقلی در این مراسم طی سخنانی شرحی از اقدامات دولت سیزدهم در بخش کشاورزی ارائه نمود و افزود: شغل اصلی مردم شهرستان کشاورزی و صیادی می باشد.
وی افزود: در حوزه صیادی با توجه به کاهش آبزیان در دریای خزر خوشبختانه با توسعه مزارع میگو در مقیاس کلان شاهد اتفاقات خوبی برای شهرستان هستیم و در سفر پربرکت ریاست محترم جمهور مصوبه ای جهت توسعه مزرعه شش هزارهکتاری پرورش میگو در این زمینه داشتیم.
سقلی اظهار کرد: در حوزه کشاورزی با توجه به قرارگیری در اقلیم خشک و نیمه خشک تغییر الگوی کشت در برنامه می باشد از جمله توسعه کشت گیاهان شور ورز مانند سالیکورنیا که 30 هکتار از اراضی شمال شهرستان به کشت آن اختصاص داده شده است.
شایان ذکر است در پایان مراسم از فعالین حوزه جهاد کشاورزی تقدیر و تشکر به عمل آمد.

برگزاری مراسم تجلیل از کشاورزان و باغداران شهرستان گمیشان

 

برگزاری مراسم تجلیل از کشاورزان و باغداران شهرستان گمیشان

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.