برگزاری نهمین جلسه کمیته فرهنگی و پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=326316کپی به کلیپ‌بورد

نهمین جلسه کمیته فرهنگی و پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گلستان در اداره کل بهزیستی برگزار شد.

دراین جلسه دکتر غفاری مدیرکل بهزیستی گلستان و دبیر کمیته فرهنگی پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر با تأکید بر ظهور و شیوع آسیب های اجتماعی نوپدید و تأثیرات مخرب آن بر ساختارهای نظام اجتماعی به نقش شبکه های مجازی در ایجاد تغییر در رفتارهای اجتماعی، فرهنگی و باورهای عمومی گفت: توسعه تکنولوژی علیرغم پیامدهای خوشایندی که داشت، لکن به دلیل سوء استفاده های صورت گرفته، بلایای بسیاری را نیز برای بشر به ارمغان آورده است. توسعه زیرساخت های شبکه های اینترنتی و ماهواره ای در قالب «وایبر» ، «فیس بوک» ، «تلگرام» و … فی نفسه مضر به نظر نمی رسد ولی به دلیل پیچیدگی تکنولوژی و بی توجهی به پیامدهای آن، امروز بنیان خانواده و روابط اجتماعی را بین کودکان و نوجوانان و همسران، با تهدید جدی مواجه ساخته است.
در این جلسه باتوجه به ضرورت و اهمیت موضوع، پیشنهاد برگزاری همایش «آسیب شناسی فضای مجازی» ویژه مدیران و کارشناسان دستگاه های عضو ، ارائه و پیرامون ابعاد آن بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
لازم به ذکر است در بخش نهایی این جلسه ، آموزش آسیب های فضای مجازی به منظور ارتقاء دانش و آگاهی اعضاء برگزار گردید.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.