برگزاری یادواره ۱۴۷ شهید والامقام شهرستان کلاله

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=457233کپی به کلیپ‌بورد

برگزاری یادواره ۱۴۷ شهید والامقام شهرستان کلاله

همزمان با هفته بسیج،یادواره ۱۴۷ شهید والامقام شهرستان کلاله، شهدای امنیت، مدافع حرم، شاهچراغ، جهاد کشاورزی و بسیج، با حضور فرماندار کلاله، امام جمعه، نماینده مردم حوزه شرق استان در مجلس شورای اسلامی، اعضای شورای تامین و خانواده معظم شهدا در کلاله برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی;آریانپور نماینده مردم شرق استان در این مراسم گفت: هر چه داریم از خون شهیدان، امام خمینی ره و برکت انقلاب اسلامی است؛ باید پاسدار راه، و فرهنگ ایثار و شهادت باشیم.

فرهاد شیبک فرماندار کلاله نیز بیان کرد: عزت و اقتدار نظام جمهوری اسلامی با خون شهدای عزیز برای همیشه ماندگار است.

وی ادامه داد:جنگ امروز جنگ فکر و اندیشه است و ناراحتی  دشمن از پیشرفت های نظام اسلامی بوده و نمی خواهد ایران قوی شکل بگیرد.

حجت الاسلام والمسلمین رجنی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه گنبد هم گفت:اندیشکده ی امریکایی اَبَر چالش امریکا را امام خامنه ای دانسته است، به همین دلیل جنگ اذانب خود را با هدف قرار دادن رهبری به راه انداخته است تا با بسیج و تفکر بسیج مقابله کند.

در ادامه یاداوره یکی از راویان به نقل خاطره از شهیدان پرداخت و یکی از مرثیه سرایان قطعه ای خواند و سپس از چند خانواده شهید تجلیل بعمل آمد.

برگزاری یادواره ۱۴۷ شهید والامقام شهرستان کلاله

برگزاری یادواره ۱۴۷ شهید والامقام شهرستان کلاله

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.