دبير ستاد احياي بافت هاي فرسوده گلستان خبر داد: به بهترين آثار و تجربه هايي كه در جهت بهسازي و نوسازي محدوده ها و محله هاي ناكارآمد شهري و ارتقاي كيفيت زندگي مردم در اين محلات خلق شده باشد، جوايز ملي اعطا مي شود.
به گزارش اداره روابط عمومي اداره كل راه و شهرسازي استان گلستان، مهندس”ابراهيم مبارك قدم” در گفت و گويي خبري گفت: اين اقدام با هدف شناسايي، تقدير و شناساندن تجربه هاي موفق و انتقال دستاوردهاي آنها به اعضاي جامعه حرفه اي و دانشگاهي صورت مي گيرد.
مديركل راه و شهرسازي گلستان افزود: حساس كردن مديران و متخصصان به موضوع اثرگذاري مطلوب اقدامات بهسازي و نوسازي شهري بر كيفيت زندگي مردم و بيان دغدغه كيفيت محوري در ابعاد مختلف اين اقدامات از اهداف ديگر اين برنامه مي باشد.
به گفته مبارك قدم، اين جايزه به تجربه ها و آثاري كه در فضاهاي شهري و مجموعه هاي چند عملكردي و سكونتگاههاي غيررسمي كه توانسته بر كيفيت زندگي مردم و رضايتمندي آنها اثرگذار بگذارد، تعلق مي گيرد.
وي ادامه داد: يك تجربه موفق در بهسازي و نوسازي شهري بايد معيارهايي از جمله اثرگذاري مطلوب بر سطح شادماني مردم بهره بردار از فضا، اثرگذاري اقتصادي مطلوب بر زندگي مردم، احترام به زمينه و ساختارهاي كالبدي و فرهنگي، اثرگذاري مطلوب بر سرزندگي فضا و احترام به سرمايه هاي طبيعي داشته باشد.
مبارك قدم از ديگر ويژگي هاي اين نوع تجربه ها را، توجه به موضوع مشاركت در فرآيند اقدام، بهره مندي از فرآيندي سازمان يافته و بازخوردي، نوآوري در ابعاد مختلف كالبدي، اجتماعي، اقتصادي، مديريتي و محيط زيست و اقدامات در زمينه ساماندهي سكونتگاههاي غير رسمي نام برد.
دبير ستاد احياي بافت هاي فرسوده گلستان اعلام كرد: متقاضيان تا 14 مرداد ماه امسال مي توانند براي نام نويسي آثار و تجربه ها به پايگاه اينترنتي رويداد به آدرس www.iburp.ir بخش نام نويسي مراجعه كنند.
وي اظهار كرد: شركت مادر تخصصي عمران و بهسازي شهري ايران به عنوان نهاد متولي بازآفريني شهري پايدار در محدوده ها و محله هاي ناكارآمد اين اقدام را در قالب برنامه فرهنگي با نام “جستار كيفيت در تجربه هاي بازآفريني شهري در چارچوب انديشه ايران شهر” براي دومين بار است كه برگزار مي كند.
مبارك قدم يادآور شد: دور اول اين برنامه در سال 94 برگزار شده است.
1/14 مساحت شهرهای استان گلستان به مساحت دو هزار و ۴۳۳ هكتار بعنوان بافت ناكارآمد شناسایی و مصوب شده است.