نهضت ملی مدرسه سازی در شهرستان مراوه تپه را با مشارکت مردم

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=617539کپی به کلیپ‌بورد
🔸مهندس حضرتقلی حاجیلی دوجی در جلسه کارگروه نهضت ملی مدرسه سازی این شهرستان افزود: ریاست محترم جمهور  نوسازی فضاهای آموزشی ، کیفی سازی آموزش را بعنوان اولویت اول برنامه های  خود قرار دادند و نهضت ملی مدرسه سازی مبین این اقدام ارزشمند ملی است.

‍ 🔰سرپرست فرمانداری شهرستان مراوه تپه گفت:
نهضت ملی مدرسه سازی در شهرستان مراوه تپه را با مشارکت مردم شریف و خیرین عزیز با جدیت پیگیری می کنیم.

🔸مهندس حضرتقلی حاجیلی دوجی در جلسه کارگروه نهضت ملی مدرسه سازی این شهرستان افزود: ریاست محترم جمهور  نوسازی فضاهای آموزشی ، کیفی سازی آموزش را بعنوان اولویت اول برنامه های  خود قرار دادند و نهضت ملی مدرسه سازی مبین این اقدام ارزشمند ملی است

🔸رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان مراوه تپه اظهار داشت: همه ما در قبال تک تک دانش آموزان عزیز در جهت بهبود کیفیت فضاهای آموزشی و تجهیزات مسئولیت خطیری داریم
وی گفت:  پروژه نهضت ملی مدرسه سازی نیازمند تلاش همه جانبه همراه با همدلی و همکاری موثر اعضای کارگروه نهضت ملی می‌باشد

🔸مهندس حاجیلی دوجی افزود: در مدرسه سازی ، نگاه‌ها را باید از نگاه اداری دربیاریم و با یک روحیه مشارکتی و تعاملی و باور قلبی کارها را به جلو ببریم

🔸مدیرکل آموزش و پرورش گلستان در این جلسه گفت: نهضت مدرسه سازی یک طرح ملی بوده و مورد تأکید مقام معظم رهبری بوده و همه دستگاه‌ها وظیفه دادند که همکاری نمایند.

🔸قدرت الله  نظری افزود: تیم سازی در اجرای این طرح یکی از راه‌های موفقیت است .

🔸وی با اشاره به جایگاه ائمه جمعه افزود: ائمه محترم جمعه و جماعات با عنایت به جایگاه معنوی خود از طریق تریبون‌های نماز جمعه در جهت تشویق مردم به این امر کمک کنند.

🔸مدیر کل آموزش و پرورش گفت: روایتگری طرحهای موفق می‌تواند در انتقال تجربه کمک نماید.

🔸در ادامه این جلسه وحید فراهی گفت: با وجود خیرین محترم و همت مردمی نباید منتظر اعتبارات دولتی باشیم.

🔸مدیرکل نوسازی مدارس گلستان افزود: همه ما باید برای احداث مدارس احساس وظیفه کنیم.

🔸وی همچنین گفت: اعضای نهضت ملی مدرسه سازی وظیفه سنگینی بردوش دارند.

🔸در ادمه این جلسه هریک از اعضای نهضت ملی مدرسه سازی شهرستان مراوه تپه تجارب و نقطه نظرات خود را بیان نمودند.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی فرمانداری مراوه‌تپه

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.