بهره برداری از 37 پروژه عمرانی و اقتصادی در کردکوی

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=328347کپی به کلیپ‌بورد

بهره برداری از 37 پروژه عمرانی و اقتصادی در کردکوی

بهره برداری از 37 طرح عمرانی و اقتصادی کردکوی واقع در غرب گلستان با اعتبار 470 میلیارد ریال با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار  و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی آغاز شد.

فرماندار کردکوی دراین مراسم گفت: 20 طرح عمرانی با اعتبار 50 میلیارد ریال و 17طرح اقتصادی و اشتغالزایی با اعتباری حدود 420 میلیارد ریال به مناسبت دهه فجر در این شهرستان به بهره برداری رسید.

مجتبی جمالی اضافه کرد که با بهره برداری از این طرح ها برای 130 نفر فرصت شغلی ایجاد شد.

به گفته وی؛ کارخانه فریز و بسته بندی سبزیجات و محصولات کشاورزی با سرمایه گذاری 320 میلیارد ریال که 100میلیارد ریال آن آورده سرمایه گذار و مابقی از محل تسهیلات تامین شد، از مهمترین طرح های افتتاحی در شهرستان است.

وی؛ بهره برداری از کارخانه روغن موتور با اعتبار 23 میلیارد ریال، واحد خمیر کاغذ با 72 میلیارد ریال و واحد مرغ گوشتی به ارزش 10 میلیارد ریال را از دیگر طرح ها برشمرد.

جمالی از آغاز آسفالت شهرک صنعتی، ساخت مخزن 500 متر مکعبی و تاسیسات چاه آب روستای یساقی نیز خبر داد و گفت: برای اجرای این طرح ها در مجموع 467 میلیارد ریال هزینه شده است.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.