به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار در سخنانی اظهار داشت: ایران به طور تاریخی کشوری خشک بوده است و میانگین بارش سالانه در کشور حدود ۲۴۰ تا ۲۵۰ میلیمتر است، در حالی که میانگین جهانی بارش حدود ۸۰۰ میلیمتر است. بنابراین، همواره نیاز به مدیریت دقیق منابع آب وجود داشته اما متأسفانه در سالهای اخیر این مدیریت کمتر بر مبنای کارشناسی پیش رفته است
سیدمهدی مهيائی افزود: استفاده از روش بارورسازی ابرها برای ایجاد بارش به منظور جلوگیری از خسارات ناشی از خشکسالی امری معمول در دنیا است و ما بدنبال استفاده از این فناوری برای کاهش اثر خشکسالی و کمبود آب در استان هستیم.
مهيائی همچنین با تاکید بر لزوم نگاه راهبردی به موضوع بارورسازی ابرها گفت: برای دستیابی به نتایج مطلوب باید به بارورسازی ابرها به عنوان یک راهبرد مستمر و بلندمدت برای تامین آب پایدار نگریست.
در ادامه مدیران و کارشناسان شرکت تخصصی نیز به بررسی روش های بارورسازی ابرها و ارائه موضوعاتی درباره مطالعه امکان سنجی و آخرین فناوری ها، مکان یابی، دانش فنی و روشهای اجرای عملیات باروری ابرها پرداختند.
