بيش از 6 طرح آبخيزداري در شهرستان علی آباد کتول اجرا می شود

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=502176کپی به کلیپ‌بورد

بيش از 6 طرح آبخيزداري در شهرستان علی آباد کتول اجرا می شود

 مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان  به همراه فرماندار شهرستان علی آباد کتول از پروژه های آبخیزداری در حال اجرا در حوزه آبخيز دهنه محمدآباد از محل اعتبارات صندوق توسعه ملیبازدید به عمل آوردند.

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان ابوطالب قزل سفلو در این بازدید بیان داشت: با تخصيص اعتبارات آبخيزداري به این شهرستان بيش از 6 طرح آبخيزداري شامل پروژه هاي كنترل سيل و رسوب و سازه هاي سرشاخه گير و تثبيت بستر در حال اجرا مي باشد

 وی با اشاره به اینکه اجراي اين پروژه ها باعث كاهش خسارت سيلاب و تغذيه سفره آب هاي زير زميني در منطقه خواهد شد گفت این سازه های سنگی ملاتی و سرشاخه گیر در حوزه های سیاه مرزکوه، الستان، چه جا و گنو در حال اجرا است.

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.