تاكيد مدیرعامل گاز گلستان به ادارات و سازمانها در راستای مدیریت مصرف انرژی

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=613013کپی به کلیپ‌بورد

  مهندس صفرعلی جمال لیوانی درمصاحبه با پایگاه اطلاع رسانی گاز گلستان با دعوت از مدیران دستگاههای اداری استان درخواست داشت برابر الگوی تعیین شده ، مصرف گازسازمان خود را به نحو مطلوبی مدیریت کنند .

  وی ضمن تقدیرازهمکاری ومشارکت مدیران گرامی استان که نهایت همکاری را با این شرکت اعمال می کنند افزود:یکی از مواردی که می تواند در این خصوص مورد توجه قراربگیرد روشن کردن وسایل گرمایشی ادارات و سازمانها یک ساعت قبل از آغاز بکار وهمچنین خاموش نمودن آنها یک ساعت قبل از پایان کار است.

  مدیرعامل گازگلستان افزود:خاموش نمودن وسایل گرمایشی غیرضروری در روزهای تعطیل وعایق بندی لوله‌های موتورخانه و استفاده از وسایل گرمایشی استاندارد با برچسب انرژی بالا امری بسیارضروریست که می تواند حجم بالایی از مصرف گاز را بکاهد.

  وی در ادامه تصریح کرد: دمای رفاه اتاقها بین 21- 18 درجه تعیین شده است که ضرورت دارد ادارات دولتی و خصوصی به این امر دقت نظر داشته باشند تا در مصرف گاز صرفه جویی شود.

 جمال لیوانی گفت: در برخی از سازمانها و دستگاهها مدیریت مصرف آنچنان که شایسته است مورد توجه قرار نمی گیرد و حجم بالای مصرف را در قبوض گاز آنها شاهد هستیم .

 مدیرعامل گازگلستان در خاتمه اظهار داشت:امید وریم این موضوع مورد توجه قرار گیرد و کلیه مدیران عزیز با عزم ملی در این راستا تلاش نمایند تا بتوانیم ضمن جلوگیری از افت فشار گاز این انرژی پاک در چرخه صنعت استفاده نموده و شاهد رشد و شکوفایی اقتصاد کشور عزیزمان ایران اسلامی باشیم .

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.